MedReport.ro: Afectarea cardiovasculară și pacientul vârstnic

Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina de Termeni și Condiții.
Consaltis Consultanță și Audit
Menu

Afectarea cardiovasculară și pacientul vârstnic

Afectarea cardiovasculară și pacientul vârstnic

Prezentare

Cursul abordează tematici de interes precum: 

  • aspecte fiziopatologice ale pacientului vârstnic
  • hta la vârstnic
  • vârsta și afectarea renală
  • fibrilația atrială și vârstnicul

Este structurat pe 4 secțiuni și este echivalent unui număr de 18 ore de studiu. Cursul se finalizează prin susținearea unui test-grilă și a unor studii de caz.

Obiective

  • Actualizarea informațiilor medicale conform ultimelor ghiduri clinice de specialitate astfel încât cunoștințele dobândite să ofere acestor medici posibilitatea de a-și trata pacienții cât mai eficient.
  • Fiind curs online se oferă posibilitatea unui număr mai mare de medici de a participa, deoarece aceștia nu sunt condiționați de o anumită perioadă de timp (zi sau ore) față de cursurile obișnuite
  • Înțelegerea și folosirea , în practica medicală, a informațiilor medicale de actualitate, aplicând fiecărui pacient investigațiile și tratamentul necesar.
  • Mai strânsă legătura pacient-medic

Public țintă

Cursul se adresează medicilor interniști, medicilor de medicină generală, medicilor de familie precum și altor specialități medicale interesate de acest subiect.

Preț: 250 lei 200 lei

Ce primiți

Acest curs este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 18 credite EMC .

Lector

Minerva Muraru

Minerva Muraru

Doamna Profesor Universitar Doctor Minerva Muraru, Medic Primar Medicină Internă şi Cardiologie, Doctor în Ştiinţe Medicale  are o vastă experienţă şi renume în specialitatea cardiologie şi medicină internă.

Dna. Prof. Univ. Dr. Muraru a participat la numeroase congrese şi conferinţe naţionale şi internaţionale, dintre care amintim activitatea după anul 2006: 62 prezentări orale la conferinţele din ţară, 44 postere la diverse manifestări europene şi internaţionale, precum şi 14 publicaţii în literatura de specialitate.

În calitate de cadru universitar, Dna. Prof. Univ. Dr. Minerva Muraru contribuie la formarea a sute de studenţi şi medici rezidenţi  susţinând cursurile de „Semiologie Medicală”, „Urgenţe Medicale”, „Imagistică Medicală”, „Cardiologie”, „Hematologie”, „Urgenţe hipertensive” etc.

Detalii

Nu am găsit înregistrări

Înscriere

Pentru a vă înscrie la acest curs, trebuie să aveți cont pe acest site. Dacă nu aveți unul, vă rugăm să creați un cont nou. Dacă aveți deja unul, vă rugăm să vă autentificați.

Alte informații

Tel. 031 432 7883

Mobil: 0722 575 390

Email:
Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Cam. 11 B, București
CUI: RO 23575598, J40/5453/2008
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook