MedReport.ro: Despre noi

Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina de Termeni și Condiții.
Consaltis Consultanță și Audit
Menu

Despre noi

Pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de medici la educație medicală continuă, folosirea internetului oferă posibilitatea accesului la informație fără a mai fi nevoie de deplasare, fără a impune un interval orar strict sau o perioadă fixă. Medicii pot accesa astfel cursul oricând doresc, având posibilitatea de a parcurge cursul într-un ritm propriu pe perioada valabilității cursului.

Aplicația informatică MedReport.ro oferă o interfață prietenoasă, disponibilă inclusiv pe dispozitivele mobile și este foarte ușor de utilizat. Aplicația de eLearning a fost dezvoltată pentru primul site privat de cursuri online, cursurionline.ro în anul 2002. Până în 2008, acel site a găzduit în jur de o mie de cursuri online din domenii diferite, de la programare la resurse umane, instruind peste zece mii de cursanți. Aplicația de eLearning a fost îmbunătățită în mod constant pentru a se adapta unui mediu web responsiv și a putea fi utilizată inclusiv pe telefoanele mobile și funcționează pe site-ul cursurispecializare.ro și în intranetul mai multor companii private.

Platforma MedReport.ro oferă cursuri în domeniul medical pentru medici, farmaciști, asistenți medicali. Avem o experiență de peste 15 ani în domeniul furnizării de programe de formare profesională.

Toate programele susținute se finalizează cu un examen de absolvire și majoritatea sunt acreditate de către Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmaciștilor din România (CFR) sau Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) și oferă credite de Educație Medicală Continuă (credite EMC) sau credite de Educație Farmaceutică Continuă (EFC).
Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Cam. 11 B, București
CUI: RO 23575598, J40/5453/2008
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook