MedReport.ro: Termeni și condiții

Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina de Termeni și Condiții.
Consaltis Consultanță și Audit
Menu

Termeni și condiții de utilizare

Termeni generali

Acest site funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descărcarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu-şi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre produse, servicii şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere.

Termeni de confidenţialitate

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL apreciază încrederea pe care o manifestaţi navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părţi baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

Conform cerințelor Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 190/2018 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Consaltis Consultanță și Audit SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturării produselor comandate, a informării dumneavoastră cu privire la stadiul cursului și a eliberării diplomelor de absolvire.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate și, ulterior, emiterea diplomei de absolvire. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării serviciilor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

Datele colectate de dumneavoastră pot fi împărtășite exclusiv pentru scopurile mai sus menționate cu alte entități, împuterniciți ai SC Consaltis Consultanță și Audit SRL, care își asumă respectarea instrucțiunilor noastre privind prelucrarea acestor date și asigură cel puțin același nivel de securitate al acestora.

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office at consaltis . ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, email: anspdcp@dataprotection.ro, Tel.: +40.318.059.211, +40.318.059.212.
Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Cam. 11 B, București
CUI: RO 23575598, J40/5453/2008
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook